Actueel

De uitstap zal plaatsvinden eind september van dit jaar. De bijdrage voor deze uitstap bedraagt €35. In de prijs is het transport, de gids en een middagmaal begrepen.

Geïnteresseerden kunnen nu reeds een mailtje sturen naar koert.penne@gmail.com en zullen gecontacteerd worden zodra de datum definitief vastligt.

De laatste jaren zien we zowel in het centrum van Berlaar als op de Hei verscheidene appartementsblokken als paddenstoelen uit de grond schieten. De wijze waarop de gemeente deze appartementen inplant, is zeer merkwaardig. Groen Berlaar wil een aanpak die leidt tot een betere mobiliteit, veiligheid, leefbaarheid en tevredenheid in onze gemeente. Er zijn wél alternatieven.

Bouwen in...

Architect Leo Van Broeck is sinds 1 september 2016 aan de slag als de Vlaamse Bouwmeester. Zijn missie is het bevorderen van de architectuurkwaliteit van de gebouwde omgeving. Deze inzet wordt geconcretiseerd in de begeleiding van opdrachtgevers bij publieke en publiek-private projecten op het vlak van het ontwerpen en realiseren van gebouwen, publieke ruimte, landschap en infrastructuur, en...

1) project Balderdorp, stand van zaken

2) mogelijke wijziging openingsuren bibliotheek

Pagina's